Használati tudnivaló

ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ

1 Ellenőrizze a helyszínt ahol az ugrálóvárat szeretné felállítani, hogy ne legyen ott éles tárgy, szennyeződés. A helyszín legyen sima és vízszintes, fűvel borított talaj, messze víztől és tűzveszélyes helytől.

2 Ne húzza az ugrálóvárat a földön, különös tekintettel durva, egyenetlen felületen.

3 Terítse le a fóliát a kijelölt helyszínre, majd hajtogassa rajta szét az ugrálóvárat.

4 Csatlakoztassa az ugrálóvár csövét a légbefúvó motorhoz (ne használja a légbefúvót olyan területen, ahol szennyeződést, például falaveleket szívhat be). A cső ne legyen megtörve vagy megcsavarodva, egyenesen csatlakozzon az ugrálóvárhoz.

5 Ha a légbefúvón a gomb "off" állásban van, csatlakoztassa a dugalját egy megfelelően földelt kimenetbe. Ezután kapcsolja be a légbefúvó motort, melyet mindaddig működtetni kell, míg az ugrálóvárat használják.

6 Az ugrálóvár kb. egy perc alatt felfújódik.

7 Szúrja le a cövekeket az ugrálóvár fülein keresztül a földbe, ugyanígy rögzítse a motort is.

LEERESZTÉSI ÚTMUTATÓ

1 Miután meggyőződött róla, hogy nincsen senki és semmilyen otthagyott tárgy az ugrálóvárban, kapcsolja ki a légbefúvót, és húzza ki a vezetéket a hálózatból.

2 Oldja le a csövet a légbefúvóról, és húzza ki a cölöpöket a földből.

3 Várjon kb. öt percig, míg az ugrálóvár magától leenged. Ekkor hajtsa ketté, majd még egyszer ketté, párhuzamosan az első hajtással, és szorosan tekerje fel végig az ugrálóvárat és tegye a táskába.

4 Hajtsa össze a fóliát.

Copyright Manóvár By Marianna 2020